Highlife Modřany: | skladem 1 ks | (u Vás za 3 dny) |
---|
Kampotský pepř v červené barvě. Jak k ní přišel? Sbírá se ze stejného pepřovníku čili rostliny Piper nigrum jako Kampotský černý pepř. Ale doba sklizně respektive úroveň zralosti kuličky červeného pepře je odlišná. Červený je plně vyzrálý pepř. Takovýto pepř je ručně sklízen na vrcholu sezony v období sucha.
Červený pepř z Kampotu v takovéto vysoké kvalitě jako náš z farmy La Plantation, byste jinde na světě těžko hledali. Také tento kambodžský pepř si samozřejmě nese ochranou známku původu - PGI, protože Kampot je jen jeden.
Že je na Vás černý pepř moc pikantní? Opepřete si své pokrmy červeným pepřem z Kampotu. Je jemnější a méně ostrý. Chuťově Vám může připomene sladké jahody. Pro ovocné tóny, získané delším zráním a sušením na kambodžském slunci, se skvěle hodí do ovocných salátu. Speciální chuť červeného pepře z Kambodži oceníte také při pečení. Zkuste si upéct Cookies s červeným pepřem podle našeho návodu. Pečená masa si samozřejmě s červeným pepřem také velmi dobře rozumí. A co teprve s grilovanou zeleninou!