Cena produktu není garantovaná a po opětovném naskladnění se může změnit dle aktuálních cen od výrobce.
Tento produkt momentálně nemáme skladem. Vyberte si z podobných produktů:
Adventní kalendář Mozart: Zažijte směs nejjemnějšího nugátu a jemného marcipánu, pokrytou jemně se rozpouštějící čokoládou. Lahodné mistrovské dílo pro smyslný požitek. Nejjemnější hořká čokoláda vyrobená z nejlepšího kakaa, obsah kakaa minimálně 60 %. Jemně se rozpouštějící čokoláda z alpského mléka s minimálně 35% obsahem kakaa. Praliné nejvyšší kvality vyrobené z čerstvě pražených lískových oříšků z levantského pobřeží. Mimořádně jemná cukrářská kvalita Paul Reber 1865. Skutečný požitek pro všechny náročné milovníky čokolády. Výroba probíhá podle originální receptury Reber s více než 150 letou mistrovskou řemeslnou prací. V Bad Reichenhall snižujeme emise CO2 a plasty při výrobě a používáme kakao Rainforest Allianen pro zemědělství šetrné k životnímu prostředí. Postupně směřujeme k udržitelné budoucnosti.