Partner pro zábavu......a volný čas
 
registrovat
 
Novinky e-mailem Zadejte svou adresu pro zasílání informací o nových produktech a slevách.
 
Weber world Fissler v ČR u Highlife.cz Plaťte u nás bezpečně online Plaťte u nás bezpečně online - Visa Plaťte u nás bezpečně online - Maestro MasterCard Pražský kulinářský institut
Carte Sphere Card

Zapálení grilu

Zapálení grilu obrázek

Grily na dřevěné uhlí

Na palivový rošt položíme 2 až 3 kostky tuhého podpalovače a zapálíme. Na ně postavíme komínový podpalovač do kterého předtím nasypeme cca 2 kg briket. V případě větru, můžeme brikety v komíně rozpálit někde v závětří na pevném nehořlavém povrchu.

Díky komínovému efektu sa začne oheň rychle šírit vnitřkem komínového podpalovače a rozpálí brikety. Tento stav spozorujeme tak, že brikety vyblednou.

Po cca 25 minutách jsou brikety optimálně rozpálené a můžeme je umístit na palivový rošt grilu.

Plynové grily

Otevřeme víko, regulátorem nastavíme intenzitu plamene. Zatlačíme startovací knoflík, který vyšle jiskru nad hořák a zapálí plyn. Počkáme až se gril dostatečně nahřeje a můžeme začít grilovat.

Kontakty

tel. / 734 105 321
e-mail / info@highlife.cz


všechny kontakty>>