Partner pro zábavu......a volný čas
 
registrovat
 
Novinky e-mailem Zadejte svou adresu pro zasílání informací o nových produktech a slevách.
 
Weber world Fissler v ČR u Highlife.cz Plaťte u nás bezpečně online Plaťte u nás bezpečně online - Visa Plaťte u nás bezpečně online - Maestro MasterCard Pražský kulinářský institut
Carte Sphere Card

Doba přípravy

HOVĚZÍ

Svíčková pečeně, žebírko nebo bifteky Tloušťka 2,5cm 6–8 minut přímá metoda
Svíčková pečeně, žebírko nebo bifteky Tloušťka 3cm 8–10 minut přímá metoda
Svíčková pečeně, žebírko nebo bifteky Tloušťka 4cm Prudce opékat 8–10 minut přímá metoda pak 4–6 minut nepřímá metoda
Svíčková pečeně, žebírko nebo bifteky Tloušťka 5cm Prudce opékat 8–10 minut pak 10–12 minut nepřímá metoda
Silný kus kýty nebo rump steak (zadní hovězí) 450–900g 12–15 minut přímá metoda
Hruď 2,25–2,75kg 2 1/2–3 hodiny nepřímá metoda
Svíčková bez kosti (roštěnec) 1,75–2,75kg 1–1 1/2 hodiny nepřímá metoda
Hovězí burger Tloušťka 2cm 8–10 minut přímá metoda
Kebab 2,5–4cm kostky 7–8 minut přímá metoda
Telecí kotleta Tloušťka 2,5cm 6–8 minut přímá metoda

VEPŘOVÉ

Hřbet, žebra nebo plec Tloušťka 2cm 10–15 minut přímá metoda
Hřbet, žebra nebo plec Tloušťka 3cm Prudce opékat 8 minut přímá metoda pak 6–10 minut nepřímá metoda
Hřbet (roštěnec) 1,5 – 2,25kg 1 1/4–1 3/4 hodiny nepřímá metoda
Žebírka 1,5 – 1,75kg 1 1/2 – 2 hodiny nepřímá metoda
Kotleta bez kosti Tloušťka 2cm 10–12 minut přímá metoda
Klobásy 5–10 minut přímá metoda

JEHNĚČÍ

Hřbet, žebra nebo hřebínek Tloušťka 2,5cm 8–10 minut přímá metoda
Jehněčí kýta Tloušťka 2,5cm 10–12 minut přímá metoda
Jehněčí koleno 675g 25–35 minut přímá metoda
Jehněčí kýta, bez kosti, rolka 2,25–2,75kg 2 1/2 hodiny

DRŮBĚŽ

Kuře, celé 1,5–2,25kg 1–1 1/2 hodiny nepřímá metoda
Kuřecí prsa, bez kosti 175g 8–12 minut přímá metoda
Kuřecí kousky (křídla nebo prsa), s kostí 225g 30–40 minut nepřímá metoda
Kuřecí kousky (nohy nebo stehna), s kostí 100–175g 40–50 minut nepřímá metoda
Kuřecí nebo krutí kebab Tloušťka 2,5cm 6–8 minut přímá metoda
Krocan, celý, bez nádivky 4,5–5kg 1 3/4 – 2 1/2 hodiny nepřímá metoda
Krocan, celý, bez nádivky 5,5–6,5kg 2 1/4–3 hodiny nepřímá metoda
Krocan, celý, bez nádivky 6,75–7,5kg 2 3/4–3 3/4 hodiny nepřímá metoda

Kuchařův tip: Obecná rada – doba přípravy 11–13 minut na každých 450g

Řízky z krocaních prsou 5mm-1cm 4–6 minut přímá metoda
Holátko, celé 350–450g 40–50 minut nepřímá metoda
Kachna, celá 1,75–2,75kg 1 1/2 – 2 hodiny nepřímá metoda
Husa, celá 4,5–6,5 kg 3 hodiny nepřímá metoda

RYBY

Rybí filet nebo steak 1,5cm 3–5 minut přímá metoda
Rybí filet nebo steak 2 cm 5–10 minut přímá metoda
Rybí filet nebo steak 2,5 cm 10–12 minut přímá metoda
Rybí kebab 2,5cm 8–10 minut přímá metoda
Ryba, celá 450g 15–20 minut nepřímá metoda
Ryba, celá 450–900g 20–30 minut nepřímá metoda
Ryba, celá 900g-1,75kg 30–45 minut nepřímá metoda

KORÝŠI

Krevety v krunýři střední 4–5 minut přímá metoda
Krevety v krunýři velké 5–6 minut přímá metoda
Krevety v krunýři velmi velké 6–8 minut přímá metoda

Krevety vyloupané, asi o 1–2 minut méně než výše uvedené časy

Mušle 3–6 minut přímá metoda

Slávky 5–6 minut přímá metoda

Kuchařův tip: Škeble, které se neotevřou, vyřaďte

Ústřice 3–5 minut přímá metoda

Račí ocásky 7–11 minut přímá metoda

Kontakty

tel. / 734 105 321
e-mail / info@highlife.cz


všechny kontakty>>