Cena produktu není garantovaná a po opětovném naskladnění se může změnit dle aktuálních cen od výrobce.
Jemný gurmánský balzamikový ocet z italské Modeny. Nedostižný ve studené kuchyni a unikátní doplněk teplých i sladkých pokrmů. Několik kapek sladkokyselé sametové chuti z vašich specialit udělá neopakovatelný gurmánský zážitek. Aby tento balzamikový ocet neztratil nic ze svého vyjímečného charakteru, doporučujeme používat ho především za studena nebo až v samotném závěru tepelné úpravy. I.G.P. – ochranná známka zeměpisného původu Tradiční Aceto Balsamico z italské Modeny se vyrábí ze šťávy z vylisovaných hroznů odrůd především Trebbiano a Lambrusco. Šťáva se pomalu vaří na tmavý sirup, který se při vaření redukuje. Následně se přelije ke zrání do sudů z různých druhů dřeva.
Do zálivek na saláty a zeleninová jídla pro úpravu šalotky a cibulové marmelády na přípravu chutney k dekoraci pokrmu.