Partner pro zábavu......a volný čas
 
registrovat
 
Novinky e-mailem Zadejte svou adresu pro zasílání informací o nových produktech a slevách.
 
Weber world Fissler v ČR u Highlife.cz Plaťte u nás bezpečně online Plaťte u nás bezpečně online - Visa Plaťte u nás bezpečně online - Maestro MasterCard Pražský kulinářský institut
Carte Sphere Card



IFC Food - Vacio- Hovězí bok bez kosti Flank Steak Cena je za 1 KG Pouze osobní odběr!!

Skladem
IFC Food Vacio- Hovězí bok bez kosti Flank Steak Cena je za 1 KG Pouze osobní odběr!!
cena vč. DPH:
599,-
Doporučená MOC:
599,- Kč

dostupnost:
Skladem 1 ks
značka:
IFC Food
kód zboží:
IFC5150
v kategoriích:
Uruguayské hovězí maso

* Při objednávce nad 2500,- Kč poštovné v ČR ZDARMA.


Popis produktu:

Novinka - rozvoz
po Praze za 150 Kč

 

Udaná cena je za 1 Kg

- BIFE DE VACÍO

- Flank Steak, Vacio VACIO (Hovězí bok bez kosti)

- BIFE DE VACÍO- Flank Steak, Vacio

Popis:

- Pochází ze zadní čtvrtě.

- Osahuje sval: M. rectus abdominisPoužití:Pravděpodobně nejlepší úpravou hovězího boku je pečení vcelku a následné filovánína tenké plátky. Stejně jako u předchozích druhů masa lze podávat teplé i studené.

 

 

Vacio - Flank Steak
kuchyňská úprava - steak
· Maso po vyjmutí z vakuového balení osušte utěrkou a nechejte přibližně hodinu vydýchat
a vytemperovat na pokojovou teplotu.
· Steaky vložte na rozpálený gril nebo teflonovou pánev bez použití tuku i bez jakéhokoliv
koření a soli.
· Po opečení povrchu z obou stran snižte teplotu grilování. Steak opékáme za pravidelného
obracení cca 2-4 minuty z každé strany podle požadovaného stupně propečení (rare,
medium, well done). Aby nedocházelo ke ztrátě šťávy, je důležité, aby při obracení steaků
nedošlo k jejich propíchnutí (například vidličkou).
· Jako indikace správně připraveného steaku je okamžik, kdy z masa začne napovrch
vystupovat šťáva.
· Po upečení maso ochuťte čerstvým pepřem a solí.
· Flank Steak podáváme nafilovaný na cca 0,5 cm široké plátky.

 

 

Kontakty

tel. / 775 402 769
E-mail:petra@highlife.cz Objednávky, dotazy a poptávky


všechny kontakty>>